Alusterän avulla säästät aikaa ja rahaa!

 

FC Alusterä asennetaan auton alle akselien väliin vinoon. Se toimii hydraulisesti ja pystyy sijaintinsa vuoksi parhaiten hyödyntämään auton painoa polanteiden ja jään poistossa. Alusterä on suosittu lisävaruste pick-up autoon lumiauran ja hiekoittimen lisäksi, sillä se lisää lava-auton käyttömahdollisuuksia.

Alusterän avulla työnjälki paranee ja sellaisetkin polanteet, jotka etuauralla eivät irtoa, saa tasoitettua ja poistettua. Näin ollen lava-auton tueksi auraukseen ei tarvitse yhtä usein varata traktoria, mikä säästää kuluja merkittävästi. Se myös karhentaa pinnan ja jättää sen vähemmän liukkaaksi. Lisäksi se nostaa keväällä jäähän sulanutta hiekkaa ylös ja näiden ominaisuuksien ansiosta alusterä vähentää hiekoituksen tarvetta ja torjuu näin liukkautta sekä kaatumisia.

Alusterä on varustettu paineakulla, joka antaa terän joustaa kovaan esteeseen osuessa. Lisäksi aluksterään saa automaattisen noston peruuttaessa, mikä tekee terän käytöstä huoletonta. Terän käyttö on helppoa ja mukavaa ja parantaa työn tehokkuutta.