Ficonin vuoden 2020 uutuudet

Ficon kehittää FC tuotteita jatkuvasti, jotta olisimme jatkossakin alamme parhaita. 

Tahdomme olla mukana tekemässä toiminnastanne tehokasta sekä tuottavaa, ja siksi kehitämme tuotteitamme vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeita. Kuluneen kesän aikana kehittämiämme uutuustuotteitamme ovat mm.

  1. Dieselkäyttöinen mobiili kuumavesipesuri                                                   

Uusi dieselkäyttöinen mobiili painepesuri laadukkaalla Kubotan dieselmoottorilla. Toimintaperiaate on sama kuin tutuissa bensiinimalleissamme, valitse sopiva vesisäilö sekä letkukela ja saat valmiin, tehokkaan sekä helposti liikuteltavan painepesurin.

  1. Ajonopeuden mukaan säätyvä hiekoitin

Hiekoittimet ovat nyt saatavissa ajonopeuden mukaan säätyvinä. Automatiikka sopeuttaa automaattisesti hiekan määrää ajonopeuden muukaan. Hiekoitin pysähtyy auton pysähtyessä ja käynnistyy uudestaan liikkeelle lähdettäessä.

  1. Entistä paremmin maan pintaa mukaileva lumiaura

Lisäsimme auran joustavuutta niin, että se mukailee maan pintaa entistä paremmin mikä vähentää iskuja ja lisää käyttömukavuutta. Joustavuuden ansiosta aura rasittaa auton runkoa mahdollisimman vähän ja etenee tasaisesti auratessa sekä on aiempaa hiljaisempi.

Olemme liukkauden- ja lumentorjuntavälineiden ammattilainen ja räätälöimme mielellämme juuri teidän toimintaanne soveltuvat parhaat ratkaisut.