Miksi varustaa avolava-auto lumiauralla ja hiekoittimella?

Monet kiinteistöhoitoalan yrittäjät omistavat avolava-auton, mutta usein siitä ei oteta kaikkea hyötyä irti. Lava-autojen varustaminen lumiauralla ja hiekanlevittimellä on yleistymässä myös Pohjoismaissa. Tämä on ollut erittäin suosittua jo pitkään Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Auralla varustettu avolava-auto on erinomainen apuväline suurempien koneiden rinnalle ja on erityisen kätevä, kun aurattava alue on kauempana. Se säästää työaikaa ja kustannuksia, kun pystyy liikkumaan nopeasti eri työalueiden välillä.

Nyt korkealaatuisia talvihuoltolaitteita avolava-autoihin valmistetaan myös täällä Pohjoismaissa, ja Ficon Oy on tunnettu kestävistä tuotteistaan ja tyytyväisistä asiakkaista.  Asiakaskyselyn mukaan asiakastyytyväisyys on lähes kympin tasoa. Ficon suunnittelee ja valmistaa kaikki tuotteet itse, ja kaikki valmiit tuotteet tarkistetaan erikseen ennen niiden lähettämistä asiakkaalle.

Ficon Oy: n avolava-autoille suunnitelluilla lumiauroilla, alusterillä ja hiekoittimilla työskentely on helppoa ja mukavaa. Asennamme myös kippilavoja, joita voidaan käyttää esimerkiksi hiekkalevittimien yhteydessä tai maa-aineksien ja lehtien kuljettamiseen. Tuotteemme voidaan asentaa kaikkiin yleisiin pickup-malleihin, mukaan lukien Ford Ranger, Toyota Hilux, VW Amarok, Isuzu D-Max, Mercedes X ja Nissan Navara.

Varusta avolavasi korkealaatuisella FC lumiauralla, hiekanlevittimellä ja alusterällä ja huomaa ero. Olemme tienhoitotuotteiden asiantuntija.

 

Lumiaura ja alusterä Ford Ranger avolava-autossa.

8.8.2019 Kasimir Sandman