FC V2300E | Nivelaura avolava-autoille

Avolava-autoihin tarkoitettu nivelaura, joka sopii erinomaisesti piha-alueiden auraukseen.

 

 

Kuvaus

Ficon Oy on tunnettu erinomaisesta laadusta sekä asiakastyytyväisyydestä. Olemme kiinteistö- sekä tienhoitolaitteiden valmistamisen asiantuntija ja tuotteemme on suunniteltu ammattikäyttöön sekä kestämään kovaa rasitusta. Siksi olemmekin Suomen markkinajohtaja!

FC V2300E lumiaura avolava-autolle on Suomen suositutuin pick-up aura! Se on erittäin monikäyttöinen ja soveltuu moneenlaiseen aurakseen, kuten piha-alueiden tai teiden auraamiseen.

Tekniset tiedot

  • Työleveys on 2,0 – 2,3 metriä
  • Omamassa 155 kg.
  • Hydraulinen tai sähköhydraulinen käyttö
  • Pikakiinnitys merkkikohtaiseen kiinnitysrunkoon.
  • Toimintoja ohjataan auton sisällä olevasta ergonomisesta sekä helppokäyttöisestä hallintalaitteesta.
  • Auran siivet on varustettu hydraulisin varoventtiilein vaurioiden välttämiseksi törmäystilanteissa.

 

Auran pikakiinnitys

FC lumiaurojen kiinnitys tapahtuu erittäin helpolla pikakiinnityksellä. Nostamalla auran tukijalat yläasentoon, aura lukittuu. Näin auran kiinnitys sekä irroitus tapahtuu jopa alle minuutissa.

Ainutlaatuinen painatus ja kelluntatoiminto

Kaikissa auroissamme on hydraulinen painatustoiminto, joka painaa auraa alaspäin aurattaessa. FC lumiaurat ovat markkinoiden ainoat aurat, joissa painatusta voi käyttää ilman aikarajaa. Painatuksen avulla työnjälki on tasaisempi ja kiinteämpikin lumi irtoaa helposti. Kelluntatoiminnon avulla aura kelluu pinnassa omalla painollaan, jolloin se mukautuu paremmin pinnan epätasaisuuksien mukaan auratessa.

Markkinoiden suurin kallistuskulma

Suuri 8° kallistuskulma tekee työnjäljestä tasaisemman ja vähentää ajoneuvon rasitusta sekä tekee auraamisesta tasaisempaa ja hiljaisempaa.

 

 

 

V2300E on pick-up aura, on tarkoitettu avolava-autoille ja on suunniteltu sekä valmistettu Suomessa.