Rekrytointi

ETSIMME NYT KASVAVAAN TIIMIIMME


SÄHKÖASENNUSTAITOINEN AJONEUVOASENTAJA

Etsimme kasvavaan tiimiimme sähköasennustaitoista asentajaa autoihin ja työkoneisiin asennettavien työlaitteiden kokoonpano- ja asennustöihin.

Työtehtäviin kuuluu mm. ajoneuvoihin asennettavien lisälaitteiden (kuten aurat ja hiekoittimet) sähkösarjojen osittainen valmistus ja asennus, polttomoottoripainepesureiden kokoonpano ja sähkötyöt sekä muiden ajoneuvojen lisälaitteiden, kuten työvalojen, kameroiden jne. asennustyöt.

AJONEUVO-/KONEASENTAJA

Etsimme kasvavaan tiimiimme ajoneuvo-/koneasentajia autoigin ja työkoneisiin asennettavien työlaitteiden kokoonpano- ja asennustöihin.

Työtehtäviin kuuluu myytävien laitteiden, kuten lumiaurojen ja hiekoittimien kokoonpano- ja asennustehtävät. Työhön sisältyy mm. hydrauliikka-asennukset, hitsausta, tuotteiden kokoonpano, valmistus sekä asennustehtäviä. 

Etsimme säännöllisin väliajoin kasvavaan tiimiimme koneasentajia ja hitsaajia kokoonpano-, asennus- ja hitasustehtäviin. Jos olet kiinnostunut työskentelemään meillä, lähetä rohkeasti meille avoin hakemus, joka käsitellään uusien paikkojen avautuessa.


Avoimet paikat täytetään heti kun sopiva henkilö on löydetty. Lisätietoja avoimista paikoista antaa toimitusjohtaja Pentti Hyttinen: 050 324 2310, pentti.hyttinen@ficon.fi

HAE TYÖ


Etunimi *
Sukunimi *
Syntymäaika (pp.kk.vvvv) *
Lähiosoite
Postinumero
Kaupunki/kunta *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Ajokortti
Tällä hetkellä Työskentelen
Työtön
Opiskelija
Muu, mikä
Koulutus / Kurssit

Työkokemukset / Aikaisemmat työpaikat
Harrasteet
Kiinnostavat työtehtävät After sales
Asentaja
Asiakaspalvelu
Hitsaaja
Kesätyö
Logistiikka
Mekaniikkasuunnittelija
Myynti
Pintakäsittely
Talous
Varasto
Muu, mikä
Lisää CV / työhakemuskirje
(max. 3Mb)
 
* Pakollinen
 
Pakollinen kenttä on tyhjä!Tarkista syntymäaika!Hakemuksesi on tallennettu!Hakemuksesi ei tallennettu!