KOTIMAISTA LAATUA


Ficon Oy:n suomalainen lumiauroja, hiekoittimia, alusteriä ja painepesureita valmistava yritys, jonka tuotteet on kehitetty taloudelliseen kiinteistönhuoltotyöhön erityisesti Pick Up -autoihin sopiviksi.

FC-lisälaitteilla auton kokonaismittojen suureneminen on minimoitu, jotta työskentely olisi helppoa myös ahtaammilla työskentelyalueilla.

Ficonin ammattitaitoisen henkilöstön ja yhteistyötahojen ansiosta FC-kiinteistönhuoltolaitteiden hankkiminen ja käyttäminen on edullista ja turvallista. Kotimaisena valmistajana varaosa- ja tuotetuki on aina lähelläsi.

Tuotteiden suunnittelu, kehittäminen, kokoonpano ja asennus ovat meidän ydinosaamistamme ja tuotekehitys on aktiivista ja asiakaskeskeistä.

Monipuolinen ja vahva kokemuksemme liikkuvasta kalustosta ja hydrauliikasta sekä oman suunnittelun ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme pitkälle räätälöidyt tuoteratkaisut ja erikoistuotteet.

Omien sekä alihankintatuotteiden korkean laadun takaa motivoitunut henkilökuntamme ja päämiehiemme vaatimusten mukaiset työtavat ja laadun tarkastukset.