LUMIAURAT JA HIEKOITTIMET AVOLAVA-AUTOIHIN


Ficon Oy on suomalainen lumiauroja, hiekoittimia, alusteriä ja painepesureita valmistava yritys, jonka tuotteet on kehitetty taloudelliseen kiinteistönhuoltotyöhön erityisesti Pick Up -autoihin sopiviksi. Olemme toimineet Suomen johtavana avolava-autoihin asennettavien kiinteistöhuollon työlaitteiden valmistajana jo kohta 20 vuotta.

Avolava-autojen käyttäminen hiekoituksessa ja aurauksessa on nopeaa ja tehokasta, ja hiekoittimen sekä lumiauran nopean kiinnityksen ansiosta auto voidaan nopeasti valjastaa muuhun käyttöön. 


KOTIMAISET MOBIILIT PAINEPESURIT AMMATTIKÄYTTÖÖN

Etsitkö helposti huollettavaa, kestävää ja helposti käytettävää painepesulaitetta erilaisiin pesutöihin? Ficonin mobiilit painepesurit ovat silloin oikea valinta. Asiakaslähtöisesti suunnitellut painepesurit ovat helppokäyttöisiä all in one -paketteja, joiden avulla peset helposti hankalammat ja etäisetkin kohteet.

  • Kompakti mobiili painepesuri
  • Nosta helposti esimerkiksi lava-autoon, pakettiautoon tai peräkärryyn .
  • Sisältää mm. integroidun vesisäiliön, letkukelan sekä polttomoottorin
  • Et ole riippuvainen vesijohtoverkostosta, sähköpistokkeista tai autossa pyörivistä irtoletkuista.
  • Soveltuu ympärivuotiseen käyttöön moneen käyttökohteeseen kiinteistöhuollosta julkisivu- ja kattopesuihin. Kuumavesipesurilla mahdollista tehdä myös myrkytöntä rikkaruohojen torjuntaa.

Lumiaurat Hiekoittimet Painepesurit Alusterät Kippilavat

AUTOT NOPEAAN TOIMITUKSEEN

Onko kalustonhankinnalla kiire? Katso valikoima valmiiksi varusteltuja lava-autoja aura- ja hiekoitusvarusteilla suoraan ajoon. Katso lisätietoja TÄÄLTÄ.