FINSK KVALITET


Ficon Oy tillverkar och utvecklar högklassiga snöplogar, spridare, hyvelblad och högtryckstvättar för ekonomiskt fastighetsunderhållsarbete, speciellt lämpliga för Pick Up-bilar.

Med FC-tillbehör har ökningen av bilens totala dimensioner minimerats, så att arbetet skulle vara enkelt även i trångare arbetsområden.

Tack vare Ficons professionella personal och partners är det prisvärt och säkert att använda FC-utrustning för underhåll av fastigheter. Reservdelar och produktsupport finns alltid nära dig.

Produktdesign, utveckling, montering och installation är våra kärnkompetenser. Produktutvecklingen sker alltid kundorienterat och dom Nordiska förhållanden sätter minimunkraven på hållbarheten.

Den höga kvaliteten på våra egna och underleverantörsprodukter garanteras av våra motiverade medarbetares och chefers arbetsmetoder och kvalitetskontroller.

– PRODUKTNYHET – GIFTFRI OGRÄSBEKÄMPNING MED ELEKTRISKA FICON WEED CONTROL UNIT 12V

Den mobila och kompakta ogräsbekämparen med inbyggd vattentank och 20 m slangspole är gjord för dig, som vill utföra arbetet snabbt och effektiv. Hela paketet är inbyggt i en lättlyftbar ram, så du kan snabbt lyfta enheten på t.ex. bilflak, släp eller paketbil. Aktivera även HTrack lokaliseringsprigrammet, för att för att spara arbetsplatsinformation.