REKRY

Ficon Oy on kotimainen kiinteistöhoidon lisälaitteita valmistava yritys, jonka FC tuotteet ovat alansa markkinajohtaja Suomessa. Tuotteita myydään Suomessa ja ulkomailla ja niiden ominaispiirteitä on korkea laatu, tuotekehityksen asiakaslähtöisyys ja kestävät ratkaisut. Yritys on kasvava ja kansainvälityvä.

SÄHKÖASENNUSTAITOINEN AJONEUVOASENTAJA

Etsimme kasvavaan tiimiimme sähköasennustaitoista asentajaa autoihin ja työkoneisiin asennettavien työlaitteiden kokoonpano- ja asennustöihin.

Työtehtäviin kuuluu mm. ajoneuvojen lisälaitteiden (kuten aurat ja hiekoittimet) sähkösarjojen osittainen valmistus ja asennustyöt, polttomoottoripainepesureiden kokoonpano ja sähkötyöt sekä muiden ajoneuvojen lisälaitteiden, kuten työvalojen, kameroiden jne. asennustyöt.

 

Ajoneuvo-/koneasentaja

Etsimme kasvavaan tiimiimme ajoneuvo-/koneasentajia autoigin ja työkoneisiin asennettavien työlaitteiden kokoonpano- ja asennustöihin.

Työtehtäviin kuuluu myytävien laitteiden, kuten lumiaurojen ja hiekoittimien kokoonpano- ja asennustehtävät. Työhön sisältyy mm. hydrauliikka-asennukset, hitsausta, tuotteiden kokoonpano, valmistus sekä asennustehtäviä. 

Hitsaustaitoinen asentaja

Etsimme kasvavaan tiimiimme hitsaustaitoista asentajaa alkutuotannon tehtäviin. Työtehtäviisi kuuluu mm. komponenttien kokoonpano ja esivalmistus-, putkien taivutus- sekä hitsaustehtävät. 

Odotamme sinulta reipasta asennetta ja kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn. 

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä:

Pentti Hyttinen, toimitusjohtaja
p. 050 324 2310
pentti.hyttinen@ficon.fi

tai

Kasimir Sandman
p. 045 806 1067
kasimir.sandman@ficon.fi