Avolava-autojen varustaminen talvihoitovarusteilla on oiva tapa parantaa kaluston käyttöastetta unohtamatta nopeita siirtymäaikoja työkohteiden ja hiekkasäiliöiden välillä. Maailman ainoana hydraulisten pickup -aurojen valmistajana tunnettu kotimainen Ficon Oy varmistaa viimeisimmillä tuotekehityksillään, että kotimaiset pickup -talvihoitovarusteet pysyvät jatkossakin kehityksen kärjessä. Ansioitunut kasvu ja tuotekehitys on huomattu myös muualla ja Ficon vastaanotti vuonna 2020 alueensa Vuoden yritys -palkinnon.

Auran kallistuskulmaa on kasvatettu jopa 8°:en, mikä lisää auran mukautumista tienpinnan muotojen mukaan. Alansa suurin kallistuskulma takaa pehmeämmän ja hiljaisemman ajotuntuman, paremman työnjäljen ja vähentää auton rasitusta.

Ficonin lumiauroissa on patentoitu auran nostorunko joustavilla kumielementeillä, jonka ansiosta lumiauramme pusku ominaisuudet ovat ylivoimaisesti markkinoiden parhaat. Lisäksi uutuutena suorien aurojen patentoitu laukaisulaite, joka antaa auran joustaa sen osuessa koviin esteisiin. Tällä minimoidaan autoon ja auraan kohdistuva rasitus ja pidennetään molempien käyttöikää.

Suosituin auramalli on 2,3 metrinen nivelaura V2300E, jonka siivet on valmistettu suurlujuus teräksestä. Varoventtiilit päästävät siivet joustamaan niiden osuessa johonkin kovaan esteeseen. Aura on kuitenkin saatu pidettyä kevyenä mutta vahva rakenne ja varoventtiilit parantavat auran kestävyyttä.

Ficon tarjoaa myös ainoana valmistajana aikarajattoman painatustoiminnon hydraulisiin auroihin, jonka avulla kova lumi ja polanne saadaan paremmin irtomaan.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme toimia alamme suunnannäyttäjinä kotimainen lippu tuotteissamme.